Vaniljekranse klassisk opskrift

Vaniljekranse efter klassisk opskrift

(ca. 80 stk.)

Af min Bageopskrift

Der findes flere opskrifter på vaniljekranse, de fleste har dog vanilje som ingrediens.

Her er den klassiske gamle opskrift på vaniljekranse.

Vaniljekranse i kagedåse

Vaniljekranse holder sig sprøde i kagedåse

Ingredienser vaniljekranse:

  • 250 gram mel
  • 180 gram smør/margarine
  • 125 gram sukker
  • 1 stang vanilje eller 2 spsk. vaniljesukker
  • 2 æg
  • 1/2 tsk. hjortetakssalt.

Fremgangsmåde vaniljekranse:

  1. Margarinen eller smør, smuldres ud i melet
  2. Hjortetakssalt tilsættes
  3. Flæk vaniljestangen og tag kornene ud af vaniljestangen og kom det i, eller brug 2 spsk. vaniljesukker
  4. Tilsæt resten af ingredienserne, bland det i og ælt det hurtigt sammen
  5. Dejen stilles koldt i ca. en time
  6. Skyld kødhakkeren og kør evt. lidt dej igennem, som du kasserer.
  7. Dejen køres nu igennem en kødhakkeren med en stjerneformet plade. Stykker skal være ca. 9 cm
  8. Stykkerne formes til kranse og ligges på en bageplade med bagepapir
  9. Vaniljekransene bages til de er lysebrune ved 190 grader i ca. 10-15 minutter
Måske du vil prøve snickerskage med peanuts 

Tips til vaniljekransePas på med ikke, at give dem for meget varme, vaniljekranse skal være sprøde og lysebrune. Ikke hvide eller mørkebrune.

(Visited 105 time, 26 visit today)
Vaniljekranse klassisk opskrift blev sidst redigeret: december 30th, 2019 af Chef-Arnold
Kort beskrivelse
recipe image
Navn på opskrift
Vaniljekranse klassisk opskrift
Udgivet den:
Forberedelsestid
Koge/bage/stegetid
tid i alt

Permanent link til denne artikel: https://minbageopskrift.dk/bagvaerk/vaniljekranse-klassisk-opskrift.html

Skriv et svar

Your email address will not be published.