Daimkage med karamel

Daimkage med karamel og chokolade

Giver en bradepande 30 x 40 m

 

Daimkage med karamel, mørk chokolade og kakaoglasur. Daimkage er en meget blød og lækker kage.

 

Af Min Bageopskrift

Ingredienser Daimkage med karamel :

  • 6 dl. sødmælk
  • 200 gram mørk chokolade
  • 6 tsk. vanillesukker
  • 600 gram sukker
  • 150 gram brun farin
  • 450 gram flydende margarine (f.eks. Becel)
  • 6 æg
  • 675 gram hvedemel
  • 6 tsk. bagepulver

Glasur til Daimkage med karamel: 

  • 150 gram flormelis
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2  spsk.100% ægte kakao pulver
  • 3 spsk. blandings smør. F.eks. kærgården
  • 6 spsk. stærk kold kaffe
  • 2 stk. Daim

Fremgangsmåde Daimkage med karamel:

  1. Varm mælken lidt op i en lille gryde. Kom chokoladen i og opløs den helt.
  2. Rør farin og vanillesukker i, og tag gryden af bluset, og køl det ned.
  3. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Kom margarinen i og pisk det med.
  4. Tilsæt chokolademælken og rør det sammen.
  5. Bland mel og bagepulver. Vend og rør det i chokoladeblandingen.
  6. Kom dejen i en smurt raspdrysset springform, og bag kagen på mildeste rille i ca. 34 minutter ved 175 grader.
  7. Stik en strikkepind igennem dejen, hænger der dej ved, skal den have ekstra.
  8. Stil kagen til afkøling.
  9. Knus Daim chokoladen.
  10. Rør glasuren sammen, og kom den en knuste daim i og smør glasuren på den kolde kage.
  11. Drys den anden daim ovenpå og køl kagen lidt ned

 

Vi har også Snickerskage du kan lave

 

Daimkagen spises når glasuren er kølet lidt ned.

 

(Visited 1.114 time, 311 visit today)
Daimkage med karamel blev sidst redigeret: juli 28th, 2014 af Chef-Arnold
Kort beskrivelse
recipe image
Navn på opskrift
Daimkage med karamel
Udgivet den:
Forberedelsestid
Koge/bage/stegetid
tid i alt
Samlede vurdering af opskrift
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

Permanent link til denne artikel: https://minbageopskrift.dk/kager/daimkage-med-karamel.html

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Få gratis kageopskrifter, konkurrencer, Nyhedsbrev + overraskelser

 

Indtast din E-mail,