Sirupskage som i gamle dage

Sirupskage som i gamle dage med smag

 

Dejlig sirupskage, lavet næsten som i gamle dage, er med mindre sukker og mere smag. Sirupskage som bedstemor lavede den, men med mindre sukker, naturlige ingredienser og mere smag.

Af Min Bageopskrift

Ingredienser Sirupskage som i gamle dage:
  • 3 dl. sirup
  • 200 g. margarine
  • 3 æg
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. støt ingefær
  • 2 tsk. natron
  • 1 tsk. vanilje
  • 400 g mel
  • 3 dl kærnemælk
  • Saften fra ½ citron
  • Knivspids salt

Pynt:

  • Hvid glasur tilsat citronsaft og evt. revet citronskal
Fremgangsmåde Sirupskage som i gamle dage:
  1. Tag en skål og kom kærnemælk  op i skålen, sammen med lidt natron der drysses i og røres ud i mælken.
  2. Bland sirup, citronsaft, margarine, krydderier og resten af kærnemælk med i skålen.
  3. Pisk æg og kom dem i.
  4. Det hele røres godt sammen, indtil blandingen er som den skal være.
  5. Kom nu melet i lidt efter lidt, og rør rundt indtil blandingen, har den konsistens som du ønsker.
  6. Hæld det i en passende smurt bradepande.
  7. Bages ved 180 grader i ca. 45 min.

Servering:

Pyntes med glasur der er blandet med lidt citronsaft og evt. lidt revet citronskal

Prøv også vores Daimkage med karamel
Tips tilSirupskage som i gamle dage:

Bruges lys sirup, bliver kagen lys. Bruges mørk sirup, bliver kagen mørk.

 

(Visited 837 time, 669 visit today)
Sirupskage som i gamle dage blev sidst redigeret: september 1st, 2014 af Chef-Arnold
Kort beskrivelse
recipe image
Navn på opskrift
Sirupskage som i gamle dage
Udgivet den:
Forberedelsestid
Koge/bage/stegetid
tid i alt

Permanent link til denne artikel: https://minbageopskrift.dk/kager/sirupskage-som-gamle-dage.html

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Få gratis kageopskrifter, konkurrencer, Nyhedsbrev + overraskelser

 

Indtast din E-mail,